Known issue: HTML markup errors

Hi all,

As some users have already noticed, our editor is being restrictive about HTML and will often not allow HTML to be posted. This is compounded because the platform is not providing an accurate error message, and thus users are getting the “spam or language” message when it is an HTML markup issue.

This is our top priority and we're hoping to have a fix deployed by end of week. Keep your eye on our community release notes or create a search alert to get the latest updates.

Sorry this is still happening! I'm hopeful it will be resolved soon.



Log in or Join to comment
Community showcase
Monique van den Berg
Published Feb 15, 2018 in Feedback & Announcements

How to earn badges on Atlassian Community

You may have visited your profile and seen a tab called badges. (If not, click on your avatar and View profile > Badges will get you there.)  But what do the happy little circles mean,...

7,048 views 18 26
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot