web styling is gone after restore XML file

I have a functional install of Crowd 2.9.1 running on a Windows 2008R2 server. I did an XML backup from this server.

I installed Crowd 3.0.1 from scratch on a different Windows 2016 server. I licnesed it with the same key.

I logged into the UI on the new server, and walked through the Restore from XML process, using the web UI. After the successful restore, all of the styling and css visuals in the web UI are gone. I only see text in the web UI on the new server, though most of the functions work. I have restarted my browser, cleared cache, and restarted the Crowd service as well. I can't get any images, styling or css to show.

1 answer

Bah, I could not find the article until after asking the question! Sorry, another case of gzip compression trouble. It was surprising since this only occurred after my restore process.

 

https://jira.atlassian.com/browse/CWD-4968 worked for me as well, turning compression to off

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Jan 08, 2019 in Jira

How to Jira for designers

I’m a designer on the Jira team. For a long time, I’ve fielded questions from other designers about how they should be using Jira Software with their design team. I’ve also heard feedback from other ...

967 views 3 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you