It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

'Other Macros' not appearing and 'User Macros' in administration not loading

More often than not, when I hit 'Other Macros' in editing, nothing happens - no macro window appears. 

If I go to 'User Macros' under administration, the page just sits there loading. 

I did have some user macros previously, but I've removed them when I was able to get to the User Macros page. 

Running 6.10.1. I've tried restarting, clearing the plugin macro cache through Cache Management (unsure if this is actually related to user macros, but no change either way). 

Any ideas? 

2 answers

Hi, @Nick Walton, and welcome to our Community!

Have a look at the method presented here:

Macros not working

I had the same problem; I had multiple domains for my Confluence.

The base one is 'wiki' and I also have 'confluence'.

Try accessing your Confluence by the base/main hostname, not any other aliases you may have created. Macros are now visible.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Confluence

Lessons and Learnings: Six Months of Working Remote [Discussion]

Hey there, folks! For most of us, the past six months- yes, you read that right- have been a journey. More people than ever before have pivoted to working remotely, and navigating being on-scre...

8,411 views 6 6
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you