Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,467,455
Community Members
 
Community Events
177
Community Groups

Cannot save subversion repository using Chrome version 83

Ken Wood Rising Star Jun 03, 2020

We are on bamboo 6.8.1 build 60805.

We recently started having a problem saving repository information - after clicking 'save' the icon just spins and spins and never completes. We found the problem does NOT happen with FireFox. It seems that the problem is some bad interaction between Bamboo and Chrome 83 (which just came out 2020-05-19). 

Is anyone else seeing this? Is Atlassian aware of this?

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Hi @Ken Wood ,

Thanks for bringing this up. We do see a few customers experiencing the same issue you face. It appears that this is reproducible only on the latest version of Chrome and there is an open bug for this in Chromium community: https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=1084874

The workaround until this is fixed would be to use a different browser or downgrade your browser to an older version. The bug is fixed in Chrome stable 83.0.4103.97

We will likely come up with a KB article soon and share the link here for others to reference.

Hope that helps.

Cheers,
Jey

Ken Wood Rising Star Jun 03, 2020

My browser just updated to 83.0.4103.97 and I tested - the problem is resolved!

That's wonderful to hear! Thanks for sharing the outcome.

As promised, I just wrote an article regarding this issue: Cannot save a repository using Chrome v83

Cheers,
Jey

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events