Can't get images in tables to share a line in a table cell

Joel Shapiro
I'm New Here
I'm New Here
Those new to the Atlassian Community have posted less than three times. Give them a warm welcome!
December 4, 2021

By using the left/right align options for images, it's clear in Confluence Cloud's edit-mode that you can have multiple pictures on the same row inside and outside of tables. However after publishing a page, only images that are outside of a table will be sharing the same row and the ones inside the cell are no longer aligned.

 

The worst part of the whole thing is that it works exactly as intended inside `edit` mode, it's only when publishing that it all goes wrong. Here's a video of it in-action, since it's a reliable bug to reproduce, I made a confluence page expressly for this purpose: https://i.imgur.com/1c7A4T2.mp4

1 answer

0 votes
Florian PEREZ
Rising Star
Rising Star
Rising Stars are recognized for providing high-quality answers to other users. Rising Stars receive a certificate of achievement and are on the path to becoming Community Leaders.
December 5, 2021

Hello!

Some point can be done to try to debug this:

  • First try to see if the problem show on another browser
  • Try to modify the settings of you browser (size of the screen and so on)
  • Try to change the resolution of you screen
  • Try to see if the problem is here when showing the page in different display mode with the f12

Does one of this solution show something interesting? 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events