Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,457,311
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Starred Cards power up broken

Hello,

Few moments ago, the Starred Cards power-up decided to stop working. When I open cards, the place where it normally is has a grey rectangle, or nothing is there and I can only see the Add Power-Ups option. When I go to Power-Ups, I can't add it (because it has been added for years).

I have tried removing the Power-Up and re-adding it

I have tried logging out and back in

I have tried clearing the browser cache

I have tried using a different browser and incognito mode

 

Thoughts/ideas?

 

Below are screenshots of the above mentioned problem.

Image 525.pngImage 526.pngImage 527.png

1 answer

Hi @Martin S 

Nathan here from Trello Support

I'm struggling to replicate this issue by adding the Power-Up to a board on my side, does this happen for any other Power-Ups on your board? And do you have the same issue with this Power-Up on any other boards?

Can you try disabling and re-enabling the Power-Up again but before you disable it click on the *Remove personal settings* option just above the Disable button and see if this gets the Power-Up working for you or not?

Hello Nathan,

I have checked the status of the Power-Up today and everything seems to be back to normal. So I guess it was just a temporary "blip"?

Hi @Martin S 

No problem, I'm glad to hear this is working for you again now! 

I'd assume this was just a temporary issue but if it does happen again feel free to let us know and we'll be happy to help!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events