Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,463,829
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Pictures not showing on board

Edited

 

The pictures I attached to cards, the background picture and profile pictures of the members won't load/show correctly and just went blank. I visited this Trello test board (https://trello.com/b/g9mdhdzg/trello-test-board) and also had the same problems whether I browsed with Google Chrome or Safari on my Mac. Tried clearing the cookies and cache files but it didn't help. The Trello app on my android phone worked just fine.

 

What should I do next to get the pictures on my board show normally? Thanks.

 

download.png

1 answer

Hi Dennis,

As it works for me I suspect it to be some plugin or extension blocking those request.

Do you perhaps have some ad blocking extension/plugin enabled in your browser? If yes, could you try again after disabling it?

Best,

Maarten

Hi Maarten, 

After numerous frustrating trials, the problem persisted. It remained the same even on the new Trello application, which gave me the idea to check the proxy server of my company.....and bang! Problem solved.   

Still, very appreciate your advice mate! Thank you. 

Like Magikfire likes this

Dennis,

I have the same issue. What did you do with proxy server to fix?

Chris

Turning off my VPN worked.

Like Arthur Lima de Souza likes this

Turn off VPN worked for me :)
Thanks Jeffrey!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events