It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Duplicate API post webhook response

With my new webhook, when making a change I am getting 4 responses. 

 

**.**.***.***- - [20/Sep/2018:10:00:02 -0400] "POST /webhook/subboard HTTP/1.1" 500 291 "-" "-"
**.**.***.***- - [20/Sep/2018:10:00:32 -0400] "POST /webhook/subboard HTTP/1.1" 500 291 "-" "-"
**.**.***.*** - - [20/Sep/2018:10:01:32 -0400] "POST /webhook/subboard HTTP/1.1" 500 291 "-" "-"
**.**.***.*** - - [20/Sep/2018:10:03:32 -0400] "POST /webhook/subboard HTTP/1.1" 500 291 "-" "-"

because of the timing (0,30,60,120) it looks like it is because of the retry system. however all of these posts are being received and correctly processed by my code. Is there anything that i should have in the post handling that will make this stop happening?

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

nevermind, wasnt sending a 200 to confirm receipt

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Trello

Develop a new Habit during Lockdown

If you had to thrive a new habit during a lockdown, what would it be? Trello

1,484 views 12 4
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you