Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Butler command copying from one board to another results in two versions of each card

I have two boards and a butler command that is supposed to copy the cards from one to a corresponding list of the other each week. However, I'm ending up with each card copied over twice and I can't understand why this would be happening.

I also have another command triggered for half an hour later that renames the lists in the second board, but this is literally just to rename, so I don't think it will be a factor.

I have checked that I haven't actually got the cards duplicated and that I haven't doubled up the commands. I have "enabled" on this board ticked for both relevant boards.

Any insights??


Thanks!

3 answers

1 accepted

0 votes
Answer accepted

The issue was that "enabled on this board" was ticked for both boards. Once it was only ticked for the first board it worked fine.

Hi, I am experiencing the same issue - but the solution mentioned above did not solve the problem - whenever I click the button which beings with copying the card to a different board - the process runs its course (this process includes a few other commands) but then also copies the card one extra time (without completing the other tasks in the process). 

 

I have of course double checked that the copy card command does *not* appear twice. Would appreciate any tips on how to resolve this!

Would you be comfortable screen-capping the Rules/Scheduled Commands? (blur things out if necessary (but color code it maybe))

Also, you can check your Activity Log (bottom of the Butler page) as well as the lightbulb over each command, to see when/what it triggers, board-wide and for each command respectively. That might(?) offer some clues?

Other than another rule unexpectedly messing with this functionality, nothing comes to mind though.

Looking at the lightbulb section I wonder if it's because it's enabled on both boards. I've unticked that, and a test run suggests it will work properly, but will wait until Sunday to be sure!

 

Thanks for your reply!

Like Vongsawat likes this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Trello

Taco Tuesday: Your favorite Trello blog takeaway

Hello friends! From the community that brought you Welcome Wednesday, Throwback Thursday and Friday Fun, welcome to Taco Tuesday, a weekly discussion about all things Trello. The best part? One Tac...

193 views 10 9
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you