SourceTree opens blank screen and you can't move past account login

When you open SourceTree the first time there is a series of set up screens. On the Atlassian account screen, when we hit "use an existing account", it will open a blank screen. I've disabled the firewall, the proxy, and the anti-virus. None of these will solve the issue. On top of that, we can't seem to be allowed to move past this screen. When we hit the other option to download the license, that doesn't seem to get us anywhere either.can't make it past this screen.png

3 answers

That looks like an IE error page. Are you able to navigate to my.atlassian.com in IE?

  • Blank login (my issue) - related to a server install in which IE had never been opened and hence its default setup hadn't completed.
  • Right-click the blank page and choose 'properties' to see if the page has loaded correctly. Resolve with IE or Fiddler

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Oct 23, 2018 in Sourcetree

Tip from the team: configure your repos for hosting goodness!

Supported Platforms macOS Windows We recently introduced support for additional hosting services such as GitHub Enterprise, GitLab (Cloud, Community Edition, Enterprise Edition), and...

1,114 views 4 2
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you