It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Missing Branches in left nav

We have a couple of repos on a shared server that are not showing some or all of the branches in the left nav in SourceTree.  When viewing the cloned versions of those repos on our own machines, the branches are visible.  My coworker first had the issue and then I updated to the latest version (Windows 2.1.2.5) of sourcetree & now I'm having the same problem.  Any idea what's causing this?

sourcetree-screenshot.jpg

1 answer

0 votes
Ana Retamal Atlassian Team Jul 06, 2017

Hi Lori, this sounds like a bug we're currently working on. The issue has been fixed and the fix will be released in the next beta. There were more users with a similar problem, you can read their thread at https://community.atlassian.com/t5/SourceTree-questions/Branches-display-broken-in-2-1/qaq-p/592836

Let us know if you have any questions!

Regards,

Ana

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Sourcetree

Sourcetree for Windows - CVE-2019-11582 - Remote Code Execution vulnerability

A vulnerability has been published today in regards to Sourcetree for Windows.  The goal of this article is to give you a summary of information we have gathered from Atlassian Community as a st...

4,959 views 0 12
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you