It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Cloning a repo stalls out at 96%

I have been trying to clone one of our repos for several days now. It doesn't give an error, and it doesn't freeze, it just gets to "[KFiltering content: 96% (2730/2843), 701.19 MiB | 13.87 MiB/s" and won't go any further. As of this time, I've left it running for 4 hours and it still hasn't finished. 

I cloned this same repo last Wednesday without a problem, and one of my coworkers cloned it Friday morning without a problem. My GIT and LFS is set up correctly (the same as everyone else's), and I've tried restarted my computer, upgrading sourcetree, and resetting my authentication, but every time I try to clone, it gets stuck at 96%. 

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published in Sourcetree

Sourcetree for Windows - CVE-2019-11582 - Remote Code Execution vulnerability

A vulnerability has been published today in regards to Sourcetree for Windows.  The goal of this article is to give you a summary of information we have gathered from Atlassian Community as a st...

2,079 views 0 10
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you