Cant start new feature using Git flow in Source Tree

Hi Team,

 

I am not able to start new feature under my evelop branch,

when I try to enter feature name , it is shwoing beside release\ not beside Feature\ (Please find the attached screen shot showing issue).

Even though i proceed creating feature like this ,it is throwing error mesage saying initilize git flow, i did initialize git flow but still showing the same error.StartFeature.pngErrorjpg.jpg

1 answer

0 vote

Hi Shruthi, can you let us know which SourceTree version and OS are you using? We had a bug regarding Git flow initialization reported at SRCTREEWIN-7409, can you check if that's your case too?

Best regards,

Ana

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published May 30, 2018 in Sourcetree

Tip from the team: configuring Git or Mercurial in Sourcetree

Supported Platforms macOS Windows To make using Sourcetree as simple yet powerful as possible we embed (bundle) dependencies such as Git, Git LFS, and Mercurial. We strive to keep these...

539 views 1 1
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you