post function failure, fails to complete the transition

Hi All,

I'm using JMWE to do a postfunction to auto move the parent Issue to in progress when the sub-task moves to in progress.


The parent has validations on required fields before it can move to in progress, so in some cases if the parent validations fail, the postfunction on the sub-task transition will fail as well.


The problem i'm having, is that the subtask transition also fails to move to the next status because of the post function failure. Even though the post function is set last:

post func. on sub-tasks.png

This isn't the correct behaviour.

What am i missing?






0 answers

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Louis De Jaeger
Posted Thursday in Off-topic

Friday fun: your best joke

Hi all Lets make this Friday fun really fun and post one (or more) of your best jokes! The joke can be about an Atlassian product, or just a really fun joke you want to share! I’m not the best j...

187 views 12 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot