It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

namespace "com.atlassian.activeobjects.external.ActiveObjects" cannot be resolved

i have added active objects 0.20 version jar and ran the atlas-run command and build was successful. However when i try to include this namespace in eclipse this is not to be found. what could be the reason?

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Solved by running these cmds on the command prompt.

  • atlas-mvn clean
  • atlas-mvn eclipse:clean eclipse:eclipse

This has been already discussed in https://answers.atlassian.com/questions/153872/how-to-store-data-into-databaseby aaron sherman . Please read through all the discussions on the link.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Halp

Halp - Conversational Ticketing Help Desk for internal requests

From the Halp Team Howdy!  👋   We’re Halp, a conversational ticketing help desk for all of your internal requests in Slack (and soon to be MS Teams!). We’re excited to be a par...

58 views 0 2
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you