Any attempt to view the Manage Add-ons page in our Bamboo installation results in two errors:

- The Atlassian Marketplace server is not reachable...

- An unexpected error occurred. Please refer to the logs for more information.

My server does not require a proxy to connect to the internet, and I can ping marketplace.atlassian.com and curl https://marketplace.atlassian.com. I have cranked up all logging to debug and haven't found much useful information, with the exception of:

2013-01-16 16:29:02,711 DEBUG qtp380254118-135 DefaultI18nBean Error getting text for key: (stringKey)

2013-01-16 16:29:02,767 DEBUG qtp380254118-135 DefaultI18nBean Error getting text for key: (upm.plugin.license.error)

2013-01-16 16:29:02,805 DEBUG qtp380254118-135 DefaultI18nBean Error getting text for key: (upm.plugin.license.sen.unknown)

2013-01-16 16:29:02,875 DEBUG bambooAgentMessageListenerConnector-1 FingerprintMatchingMessageListenerContainer Consumer ActiveMQMessageConsumer { value=ID:atlassian.f5esx.sfu.ca-52246-1358381937624-3:1:1:1, started=true } of session PooledSession { ActiveMQSession {id=ID:atlassian.f5esx.sfu.ca-52246-1358381937624-3:1:1,started=true} } did not receive a message

2013-01-16 16:29:03,159 DEBUG qtp380254118-135 DefaultI18nBean Error getting text for key: (upm.plugin.error.failed.to.remove.request)

2013-01-16 16:29:03,327 DEBUG qtp380254118-135 DefaultI18nBean Error getting text for key: (upm.messages.install.success.finished.button)

2013-01-16 16:29:03,340 DEBUG qtp380254118-135 DefaultI18nBean Error getting text for key: (upm.messages.install.licensing.required.button)

2013-01-16 16:29:03,370 DEBUG qtp380254118-135 DefaultI18nBean Error getting text for key: (upm.messages.update.success.finished.button)

I have attached log output collected while loading the add-ons page.

Additionally, nothing shows up under the System Plugins section of the page. The System Information page shows numerous enabled plugins.

2 answers

1 accepted

Accepted Answer
0 votes

It turns out that the base URL was set incorrectly; fixing that resolves the issue.

It turns out that the base URL was set incorrectly; fixing that resolves the issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Thursday in Featured Groups

Welcome watercooler: Say hello 👋🏼

Greetings! If you've landed on this thread, you're likely new to the Atlassian Community, and we're very glad you're here. This is a great space to introduce yourself and offer up&...

86 views 4 2
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you