app links created, but not working when using anonymous access

I have JIRA (v5.2) and Confluence 5.0.1.
Both on the same server with different ports.

App links are established and appear in both tools using ip address and port.

When I try to add app links from the space or fromthe jira project, both indicate a similar error.

"Sorry, there are no links available when using anonymous access, check the permission configuration of the remote application."

What am i missing?

3 answers

i had already tried deleting and readding the app links... no joy. Remote API was not enabled in confluence and i've enabled that, but get the same error.

0 vote

From here, it seems like re-creating the Application links fix the issue. Also, you may want to check whether Remote API is enabled in General Configuration of Confluence. Btw, is there anything in the logs?

I still can't get this to work... i need help.

Kevin, I would appreciate if you create a support ticket in so that we can further investigate the issue.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Louis De Jaeger
Posted Thursday in Off-topic

Friday fun: your best joke

Hi all Lets make this Friday fun really fun and post one (or more) of your best jokes! The joke can be about an Atlassian product, or just a really fun joke you want to share! I’m not the best j...

187 views 12 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot