Windows x64 Exchange email failing

I have installed JIRA on a Windows 2008 R2 server and am in evaluation mode.  I was able to configure the outgoing email server and can successfully send a test message.  When Issues change status email are also successfully sent.  When I attempt to create a user or send an invitation no email is sent.  This is a big challenge with getting acceptance in my organization.  I could not find any smtp log to see what the error codes are.  It would be nice to be able to review that in the Mail Queue - Error Queue.

1 answer

0 vote
Timothy Chin Community Champion Jan 20, 2016

You may want to try to turn on the email debugging to see what's going on.

I am not sure whether it will log it or not but it's worth a go.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Louis De Jaeger
Posted yesterday in Off-topic

Friday fun: your best joke

Hi all Lets make this Friday fun really fun and post one (or more) of your best jokes! The joke can be about an Atlassian product, or just a really fun joke you want to share! I’m not the best j...

86 views 2 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot