Time and/or Datetime tag no longer working in Confluence?

We're using an OnDemand-hosted Confluence instance and are relatively new to the application. Last week, the datetime field stopped autopopulating on the provided templates. Now it shows as unparsed HTML:

<time datetime="2014-06-04"></time>

The date is correct, but the surrounding tags aren't being processed. We haven't changed the templates- is this the result of an update pushed to OnDemand customers, or did we accidentally break something else within Confluence?


1 answer

1 accepted

Hi Mike,

This is OnDemand and I am afraid we cannot give you any specific suggestions. You cannot even look at the log files so I suggest you in this specific case contact Atlassian by creating a support ticket at support.atlassian.com


Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Jason Wong
Published yesterday in Agility Beta

Welcome to agility

Every team in the world is unique, and so   Atlassian believes   that each and every team's best way of working  needs to  be molded to their unique circumstances  – ...

352 views 6 15
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot