The element type "link" must be terminated by the matching end-tag "".class java.io.IOException in the jiraissues macro

When I use the JIRA issues Macro, in the table appears the following error:

Error on line 76: The element type "link" must be terminated by the matching end-tag "</link>".<br/>class java.io.IOException

Thank you for your help.

Regards

Jorge Gaston Rivainera.

11 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.

I had this issue too and was able to resolve it by replacing part of the link that I copied over from the XML link attribute.

The original link looked like this:
http://jira.companyname.com/jira/secure/IssueNavigator.jspa?reset=true&jqlQuery=...

And I changed it to this instead:
http://jira.companyname.com/jira/sr/jira.issueviews:searchrequest-xml/temp/SearchRequest.xml?jqlQuery=...

The second method was the way that we used to insert links to jira task lists into our wiki before this macro was avaialble. Hopefully this helps others as well.

This widget could not be displayed.

I found the solution

U have to copy the XML view of the page in macro funcion in confluence

This widget could not be displayed.

Hi, I have 4.0.5 version of Confluence and 4.4.3 version of JIRA.

This widget could not be displayed.

Which version of JIRA/Confluence ? Applinks setup ?

This widget could not be displayed.

It's true, thank you...

This widget could not be displayed.

I updated your title. It'll be more likely to be seen, plus people will find it on Google later.

This widget could not be displayed.

So this is a bit tricky to troubleshoot without actually playing around with the macro in a guess and check troubleshooting way. Here's what I'd do:

  1. Check to see if this is happening on all jiraissues macros (I'm guessing not?)
  2. Begin to hone in on what variables make it work or not by adding different columns to your issue navigator.
  3. If that's not changing whether its working or not, try accessing this as a different user.

Basically, something isn't closing your html tags correctly. I'm guessing this is a result of a custom field, but it also could be a one-off of the data that's returned.

If you need, open up a support ticket and give us the URL of your confluence page. Our support team can log in and take a look.

Hi Jeremy, I probe with your advice, but the Macro don't work, thank you for your help.

Do you mean the macro never works? I think the thing to do is open a support ticket at this point and we can look at the exact page.

This widget could not be displayed.

@citnet admin - this is ondemand.

This widget could not be displayed.

Has anyone fixed his?

I also get this message

This widget could not be displayed.

I found the solution

U have to copy the XML view of the page in macro funcion in confluence

This widget could not be displayed.

I also get this. Copying the XML url didn't help.

Any solution?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted 7 hours ago in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

13 views 0 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you