Task Board NOT WORKING: dragging and dropping shows the in progress indicator permanently.

Was fine yesterday and just started happening today. Any ideas?

3 answers

1 accepted

We are seeing the same issue as well. In the meantime, we can still move cards across the board by 1) opening the card and 2) using the buttons to the right of the More Actions button. But it would be nice to have drag-and-drop back on the Taskboard itself.

On 5.1-rc7

Noticed this behaviour also in 5.1-rc3 and i was told by support it is going to be fixed in the final 5.1 Is your OnDemand instance on 5.1 since today?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published 11 hours ago in Hipchat

Moving from Hipchat to Stride? Here’s what you’ll love

Heya, Hipchat friends! We’re so happy you’re checking out   Stride. Whether you know it or not, you have been instrumental in making Stride come to life. Every feature, design, and functionality...

38 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you