Switching to SSL, always redirects to localhost

We're trying to switch our site to use SSL, and for some reason the URL now always redirects to localhost (I mean, when accessing from the net, not locally), which of course doesn't work. I don't think we did anything beyond what the instructions say.

3 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.

We ended up switching to Apache.

This widget could not be displayed.

Do you have proxyName property in the server.xml file? Which is by chance pointed to localhost? Or redirection in Apache which does that?

No, no proxyName property.

At the moment we're running under Tomcat alone. I was thinking of reconfiguring to run under Apache, but I haven't done that yet.

This widget could not be displayed.

Jonathan, how did you get it accessible from the NET..I"m still unable to allow users to connect...

Other than switching to using Apache, I don't know how to answer that.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Published 7 hours ago in Bitbucket

Branch Management with Bitbucket

As a project manager, I have discovered that different developers want to bring their previous branching method with them when they join the team. Some developers are used to performing individual wo...

36 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you