Style not applying and gadget warning

I want to have a website as example.comwith link to jira as and both of these are going to be hosted on PC. I was able to use reverse proxy and achieve my requirement. But now output I am getting is without CSS style and with some gadget warnings, what I could be doing wrong? following is the attachment of how page looks

1 answer

1 accepted

What servers are you using. In case of using Apache have you checked that page -


Ya I didn't follow that completely, I thought configuring apache will be enough but that was breaking the links to css and images. Right now I dont have static IP and when I want to test it online I place my IP as ProxyName, and it is working fine now. Please suggest if I am doing wrong or there is any smart solution.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Jason Wong
Published yesterday in Agility Beta

Welcome to agility

Every team in the world is unique, and so   Atlassian believes   that each and every team's best way of working  needs to  be molded to their unique circumstances  – ...

382 views 6 16
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot