SourceTree set up stops after registration

When I try to install the latest Source Tree version, 2.0.20 for windows, the install wizard runs fine until I have completed the registation step. Then when I click the "continue" button nothing happens.

Does anyone have an idea on how to complete the install?

2 answers

This widget could not be displayed.

Hi Øyvind, have you restarted Windows to make sure the installation completed correctly? If you had a previous version of SourceTree, please uninstall it and wipe the SourceTree preferences

If you're still not able to continue, please let us know whic Windows version are you using.

Best regards!

Ana

This widget could not be displayed.

Wiping the Source Tree preferencaes solved the problem:) Thanks for quick answer!!

Øyvind

 

Glad to hear that, Øyvind!

Have a nice day :)

Ana

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted 5 hours ago in Featured Groups

Hi! I'm Cameron Deatsch, Head of Server at Atlassian and I'm hosting an AMA next week.

Hey team! I'm Cameron Deatsch, Head of Server at Atlassian. I'll be hosting an AMA over in our Questions section of the Community next Monday, so shoot me your questions, upvote others' question...

23 views 0 2
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you