SSO with SalesForce

Hi,

I tried to create a new SalesForce button (as per http://wiki.customware.net/repository/display/SFCONF/Configure+Salesforce+SSO+1-click+button) such as the following:

http://mindfield.atlassian.net/dashboard.action?session={!$Api.Session_ID}&domain={!$Api.Partner_Server_URL_200}

I have the button working in SalesForce; however, when I click on it I get taken to the screen as shown in the attachment.

Is there something I missing on having setup correctly in my Atlassian account?

1 answer

It looks like this issue is a duplicate of https://answers.atlassian.com/questions/82989

Confirming that this question is still about an OnDemand instance (as the answer would be different with a locally installed version of JIRA/Confluence)?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Marketplace Apps

Tips on how to choose the best estimation method for your planning

Planning and grooming sessions all come with their own sets of rules. Team members meet to estimate stories or other work items, all according to an agreed-upon process. And with every session comes ...

77 views 0 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you