Revive banners not dispayed in generated code on webpage. Please help!

I have this code:

<iframe id='a3b68afd' name='a3b68afd' src='http://www.mobiopti.com/banner/www/delivery/afr.php?zoneid=3&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' frameborder='0' scrolling='no' width='468' height='68'><a href='http://www.mobiopti.com/banner/www/delivery/ck.php?n=acbdc42b&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' target='_blank'><img src='http://www.mobiopti.com/banner/www/delivery/avw.php?zoneid=3&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&amp;n=acbdc42b' border='0' alt='' /></a></iframe>

But nothing is shown on webpage.

Zone is linked, campain active, banner added. But no banner is shown :(

Any clues? Also I dont know what is that line: INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE

2 answers

1 accepted

Accepted Answer
0 votes

Could you explain what this has to do with Atlassian products?

Hi Nic,

my fault, I though I was registering here http://forum.revive-adserver.com/

So sry, please ignore this question :)

Have great day, Filip

These things happen :-)

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published 8 hours ago in Sourcetree

Tip from the team: configure your repos for hosting goodness!

Supported Platforms macOS Windows We recently introduced support for additional hosting services such as GitHub Enterprise, GitLab (Cloud, Community Edition, Enterprise Edition), and...

54 views 0 1
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you