Problems with filter?

My "Filter" seems to not be working anymore.

When I go to Agile -> Plan, and enter text in the Filter/Search field (top left, right in front of "Quick Filters"), nothing happens. It used to filter the issues to match the text.

I don't see any other reports on this - has anyone else seen this issue?

3 answers

1 accepted

0 vote
Bruno Rosa Atlassian Team Nov 16, 2012

Hi Tony, actually, I don't believe this is happening only on your end. It seems to me that you're running into a recently discovered BUG, which is currently being tracked here - Fortunately, it has been already fixed and will be implemented in the next couple weeks.

Hope it helps.


Further info:

I notice that the issue count changes (i.e. x visible), but nothing gets cleared from the page. And the Jira agile board is working just fine - so it appears to be on my end.

Thanks for the update - glad to know it's fixed!

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Louis De Jaeger
Posted yesterday in Off-topic

Friday fun: your best joke

Hi all Lets make this Friday fun really fun and post one (or more) of your best jokes! The joke can be about an Atlassian product, or just a really fun joke you want to share! I’m not the best j...

157 views 12 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot