Problem with attachment macro in IE8 browser in confluence v4.1.2

We recently upgraded our development confluence to v4.1.2.

while adding the attachment in the page using

{attachments}

, The spinning wheel does not disappear in IE browser.everytime i have to reload the page to view the attachment.This works well in firefox or chrome browser.

I am using IE8 browser.What could be the problem?

Regards

Amarendra Thakur

1 answer

Hi Amarendra,

If other browser works fine, we usually suspected that "compatibility mode" is the cause of the issue or browser cache. Could you please try to clear browser cache, turn "compatibility mode" on and see if the problem persist.

If the issue still persist, we highly recommend you to create a support ticket on https://support.atlassian.com so that you would get the appropriate support.

Cheers,
Septa Cahyadiputra

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted yesterday in Featured Groups

Tuesday tips & tricks: What is the Atlassian Community?

It's officially Tuesday, which means it's officially time for another tip to help you better navigate this space we call the Atlassian Community. 😄 I got a great question from community member, Sa...

51 views 2 4
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you