It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Problem with Company tag in new Answers design?

I noticed that the old company/organization tag sometimes appears and sometimes doesn't after the new design refresh. Not sure what's happening. Anyone take a look? It's sort of weird, that's all.

Thanks.

1 answer

Also noticed that as well. It usually happens after you post a comment (when the user link was generated after some ajax and not after a full page refresh). Moreover, the link to the profile is wrong and looks like https://answers.atlassian.com/questions/159525/%PROFILEURL%. If you refresh the page, it's all good.

I don't think it's fixed. It seems to work for comments but not answers or questions. Not sure.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Next-gen

Keyboard shortcuts have arrived for next-gen projects!

...ollected feedback from users around the lack of shortcuts, and we’re here to address that: In next-gen projects, I miss the keyboard shortcuts badly. This is particularly true on the Board, but also i...

145 views 0 2
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you