Newly Created Notification Scheme Doesn't Work

I've created a couple of new noticiation schemes and associated them with a project of mine. None of them work (send notifications). It appears like the default notification scheme is the only one that will send notifications. I've even made a copy on the default scheme and associated the copy with a new project, and even the exact copy of the default doesn't work.

JIRA version: 7.2.3

Installation: Standalone/On Premise

Any help regarding this would be greatly appreated. Thanks!

1 answer

I'm encountering a similar issue. Any suggestions Atlassian and/or community?  Thanks.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Louis De Jaeger
Posted yesterday in Off-topic

Friday fun: your best joke

Hi all Lets make this Friday fun really fun and post one (or more) of your best jokes! The joke can be about an Atlassian product, or just a really fun joke you want to share! I’m not the best j...

152 views 12 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot