Mylyn Plugin - "Stream Closed" error when i validate credentials

Hi,

i have isntalled jira mylyn connector in eclipse and now hen i do a validate credentials its showing "Stream Closed".

It works finei n jIRA 4.2 but now in jira 5.0 i get this problem.

Its a mylin version 3.6 eclipse helios.

Any idea how can i resolve this problem??

2 answers

1 accepted

Hi,

Do you use proxy? If yes, please make sure it is set correctly in the Eclipse.

Can you also make sure that Remote API is ON in your JIRA general configuration settings?

Cheers,

Jacek

Do you use proxy? If yes, please make sure it is set correctly in the Eclipse.

- Yes its correct.

Can you also make sure that Remote API is ON in your JIRA general configuration settings?

- Yes it is ON

Can you try to connect to Bugzilla (e.g. bugs.eclipse.org) and studio.atlassian.com with the Connector? I would like to make sure your Eclipse proxy setting really works.

Thanks,

Jacek

Hi,

I tired with studio.atlassian.com and it works fine. We have re configured our system but the credentials get validated when Fiddler is Open otherwise i get stream closed.Any idea why is this??

its HTTPS connection.-https://<host>:8443

Thanks

What do you mean by Fiddler is Open? Do you mean that proxy is in place or some debugging option in Fiddler is started? Can you explaint it a little bit more? At first sight it looks like a problem with your proxy but I want to understand it more.

Thanks,

Jacek

Hi,

The problem what i face now is not stream closed, i get "Login credential not validated".I debugged and found that this gets valdated from our end but then when it goes to the mylyn it shows this error message.

I have https connection with SSO enabled.Do i need to configure any settings??.Proxy works fine as i was able to connect to studio.atlassian.com.

This is URL to which i want to connect to JIRA 5.0 via mylyn

https://<servername>:8443

What do you mean by SSO enabled? What kind of SSO do you use? How it works with JIRA? Do you provide username and password in the Repository Settings dialog in the Connector for Eclipse?

I can report upgrading from the 3.0.8 connector that installed from the market place to the 3.2 from the update site fixed my connectivity issues.

http://update.atlassian.com/atlassian-eclipse-plugin/rest/e3.7

Prevoiusly it would just report "Stream closed" when i tried to validate settings.

Thank you for the feedback Dan. Cheers, Jacek

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted yesterday in United States

Topic Tuesday: What's your favorite topic?

Good morning All, Our goal is to get you into the habit of while enjoying your favorite morning drink you are checking the NOVA "space" for topics and comments. Your input is really needed and...

41 views 4 0
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you