Making the SSO in SalesForce Work

Hi,

I have tried to create the SSO button (http://wiki.customware.net/repository/display/SFCONF/Configure+Salesforce+SSO+1-click+button) in our SalesForce system; however, it doesn't seem to work.

I can get the button to show up in SalesForce; however once I click on it I get taken to at Atlassian Maintenance Message. What am I missing?

1 answer

This widget could not be displayed.

With OnDemand, SSO is only available between the applciations in the OnDemand suite. The customware doc that you linked is only going to work with the download/Behind-the-Firewall versions of Confluence (and the guide looks to be on point for that application).

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted yesterday in Canada

AUG Lunch Roundtable - August 13 - Highlights

Thanks to everyone who came out today for the lunch AUG - we had some great food and discussion (and ice cream sandwiches to fend off the heat!) The welcome and fun fact was great as well, what an aw...

28 views 1 3
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you