Macro hides other content

Hi,

I developed a macro for confluence. The macro works as expected but the problem is that as soon as I include it into a page, all other content gets invisible. When I switch back to edit mode, the other content is still there, so it does not get deleted.
Does anyone know a solution for this problem?

Thanks in advance.

3 answers

I've reduced the output of the plugin to a minimum ("<div id='foo'>baa</div>").

The problem still occurs.

See also https://answers.atlassian.com/questions/253298/no-content-shown-before-and-after-own-macro

0 vote
Mirek Community Champion Sep 09, 2013

Hi Sven,

Please double check if you are closing correctly all tags. If you will be sure about that then you need to check if you are not using any other macro that canoot be used inside other one. Verify also the source code after saving and check how it looks on other browsers.

I hope that will help.

Best Regards,

Mirek

The problem was, that the Mainview-Template included html-, head- and body-tag.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Agile

What is ChatOps? A guide to its evolution, adoption, and significance

I am the product of AIM. I can hear that door swinging open and closed in my mind with absolute fidelity. I’d recognize that ding anywhere. At 15, as I typed away into AOL IM, I never imagined that ...

47 views 1 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you