Jira Issues Macro not working properly

Dear Confluence Support!

This is in continuation to CSP-84793 which my colleague has created. Since that was closed and I dont have access to it, I am recreating this ticket.

I have the Application Links created and they are trusted between my Jira and Confluence instance. (Question: Should I create an application link from Confluence or from Jira or from both?)

When I go to a page in Confluence and use the jira issues macro, I dont get the desired output. This is the error I get

APP_UNKNOWN; Unknown Application: {0}; confluence:3736892

Kindly advice me on how to fix this error.

1 answer

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Louis De Jaeger
Posted Thursday in Off-topic

Friday fun: your best joke

Hi all Lets make this Friday fun really fun and post one (or more) of your best jokes! The joke can be about an Atlassian product, or just a really fun joke you want to share! I’m not the best j...

187 views 12 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot