Issues are not visible in backlog

Hi,

I've created a scrum board and in the plan view I created a bunch of user stories filling the backlog. Ialso created a sprint, where I moved some of this stories. Once I started the sprint, everything was looking perfect.

Today, I was playing arround with Epics (I activated it in greenhopper labs) creating some of them and editing them in the Epic panel.

Now, I cannot see any user storie in the current Sprint or in the backlog. In both the same text are displayed .

"All issues in this sprint are currently filtered"

"All issues in this backlog are currently filtered"

So, I tried to edit the filter for this board, but with no succes. The current filter for this board it's just :

<label style="float: left; display: block; left: -140px; line-height: 1; margin-right: -130px; padding-top: 4px; position: relative; width: 130px; text-align: right; word-wrap: break-word; color: #333333; font-family: arial, tahoma, verdana, sans-serif; font-size: 13px;">Filter Query</label><label style="float: left; display: block; left: -140px; line-height: 1; margin-right: -130px; padding-top: 4px; position: relative; width: 130px; text-align: right; word-wrap: break-word; color: #333333; font-weight: normal;">Filter Query</label>Filter Query : project = CLIENT ORDER BY Rank ASC

If I click on "View in issue navigator" I can see all the issues that are in the sprint or in the backlog, but sitll nothing in the plan view.

Using the "work" view, I can see perfectly all the issues in the current sprint.

If I create a new user story,the story is not shown in the backlog and the following message is displayed :

Your issue CLI-40 has been created but is not currently visible.

Where I should change this visibility configuration?

Thanks.

3 answers

1 accepted

Make sure that you have no quick filters selected at the top, you have not selected an epic on the right, and that the project(s) associated with your board is correct. All issues in your filter should reside in those associated projects. When I encountered this, I had accidentally selected an epic on the left.

Thanks Kalynn,

I had an epic selected. Thanks!

Hi, this is what i have

When i click show epic and hide it nothing happens?

Can you explain what the problem is, it's not clear. Also it would be better to post it as another question.

Dnt worry..i managed to resolve this issue.

Tx

tshepo mashaba can you please share your solution with me, i am currently encountering the same problem

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Hipchat

Moving from Hipchat to Stride? Here’s what you’ll love

Heya, Hipchat friends! We’re so happy you’re checking out   Stride. Whether you know it or not, you have been instrumental in making Stride come to life. Every feature, design, and functionality...

67 views 2 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you