Installing on a new physical server, setup issues with license.

Hi!

I recently installed jira on a server with an evaluation license. This went fine. Then I uninstalled jira from that server and am trying to reinstall on another server. The problem is that I cannot get passed step 2 of 4 (where I enter in the license.) I have changed the server ID to match that of the license. When I try to proceed to the next page, the page is just reloaded. There are no error messages in the log.

Thank you!

2 answers

1 accepted

0 votes
Accepted answer

Problems with nginx proxy. See: https://support.atlassian.com/browse/JSP-140414

If you're reinstalling, just get another eval license rather than trying to tweak serverids?

I tried generating two new eval licenses, but this did not work.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted yesterday in Canada

Happy New Year - First AUG of the year - great success

Hi Everyone, Hope everyone had a great holiday season and is ready for an exciting 2019.  We had our first AUG last night featuring Tempo Timesheets.  A great presentation and lots of int...

15 views 0 1
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you