Images are not showing after upgrade from 2.10.3 to version 3.5.17

Hi we just upgraded to Confluence 3.5.17 and none of our images are showing. I checked the MIME types in the ATTACHMENTS table and they were of the correct type. The new file directory structure in the home directory looks good as well. Any thoughts?

2 answers

I saw this prior to posting the question. None of our images (not just profile pictures) are showing. Is everyone having this experiance? This would mean that everyones pictures failed to make the trip when upgrading to 3.5.17 - If true then this seems like a major bug that would have been fixed by now. Regards.

I wonder if previously the attachments are stored in filesystem. As a suggestion, you could try to backup the current attachment folder in 3.5.17 home directory and then copy and replace the old attachment folder from 2.10.3 into the 3.5.17 home directory.

If that does not help, you may create a Support Ticket at

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Louis De Jaeger
Posted yesterday in Off-topic

Friday fun: your best joke

Hi all Lets make this Friday fun really fun and post one (or more) of your best jokes! The joke can be about an Atlassian product, or just a really fun joke you want to share! I’m not the best j...

35 views 1 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot