FTP traffic blocked in ATS forward mod

Hi every one,

 

I have installed and configured the ATS 5.3 server as forward proxy. all the http/https traffic is going in and out perfectly fine. But if I browse any FTP site it don't allow. The message it returns is "Not found". where as when I try the same link with and other proxy server or without any proxy server the same link works fine.

I have surfed a lot of time to troubleshoot the issue but unfortunately didn't get the solution even from google too. any one have any idea about the same issue?

 

1 answer

This widget could not be displayed.

Could you explain what this has to do with Atlassian stuff?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted yesterday in Canada

AUG Lunch Roundtable - August 13 - Highlights

Thanks to everyone who came out today for the lunch AUG - we had some great food and discussion (and ice cream sandwiches to fend off the heat!) The welcome and fun fact was great as well, what an aw...

39 views 2 3
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you