Epic-Issue dont show "Issues in Epic" Section

Hi,

i did a setup to use epics in greenhopper. Everything works fine so far. I can add/remove/assign issues to/from/to the Epic. The Issues are linked to the epic correctly (Epic Link Field works). But i cannot see the Issues in Epic section in the Epic-Issue. You might check this with our currently running two epics. I'm not sure if this is a configuration-thing.

Thx for your help,

Chris

6 answers

1 accepted

Timothy Chin Community Champion Feb 11, 2013

Ahh, that's nice.

0 votes
Timothy Chin Community Champion Feb 10, 2013

What section are you refering too? A picture says a thousand words.

agreed. please add some screenshot

here u are:

2 Pictures

as you see, the Epic-Link works on Plan mode. But the Epic-Issue dont show any linked issues.

0 votes
Timothy Chin Community Champion Feb 11, 2013

Thanks for the pictures. Yea, Atlassian did not configure the issues that are associated to the Epic at the Issue View.

ok, so i need to contact atlassian to do that...

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Featured Groups

Tuesday tips & tricks: What is the Atlassian Community?

It's officially Tuesday, which means it's officially time for another tip to help you better navigate this space we call the Atlassian Community. 😄 I got a great question from community member, Sa...

138 views 6 8
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you