Embedded video not showing controls for Play/Pause

When embedding a .mov file, I cannot see any controls for Play/Pause etc. The only option is to click the video to start it playing. Is there any way to embed a .mov and see the controls?

(Adaptavist Theme Builder 4.3.1 Powered by Atlassian Confluence 4.2.13)

Thanks in advance,

Derek

2 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.

Hello,


Thanks for the reply. We ended up embedding youtube video links, as these particular files were already hosted on Youtube. However, we tried on several computers (all with up to date Quicktime players) and all computers showed the same symptoms.

Thanks for your help,

Derek

This widget could not be displayed.

Hi Derek,

It may be a bug.

Could you confirm if you face this behaviour within other video file extensions and web browsers?

Thanks and Regards!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted yesterday in United States

Local Atlassian Research Workshop opportunity on Sep. 28th

We're looking for participants for another workshop at Atlassian! We need Jira admins who have interesting custom workflows, issue views, or boards. Think you have a story to sh...

31 views 0 0
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you