Custom Theme not appearing in Site Theme page.

Custom Theme not appearing in Site Theme page. I have create and deployed using upload. I can find there i have enabled it but it dose not appears in site theme page. please help.

I am new to Atlassian confluence development.

 

image2015-11-19 16:9:28.png

 

image2015-11-19 16:10:0.png

1 answer

This widget could not be displayed.

Check the list of add-ons - does your add-on show in there correctly?  And if it does show, does it show as "enabled"? If not enabled, then what happens when you try to enable it?

Does the log file say any bad things when you try to upload or enable it?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted 4 hours ago in Europe

Topic Tuesday: How did you learn about the AUG programme?

Back in 2010 I hadn't been using the Atlassian tools (JIRA, Confluence, Bamboo) that long and I started searching online to see if I could chat to other users primarily about how they used the produc...

13 views 0 0
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you