Can't use Google Apps SSO (single sign on) with Jira

I have followed your guide to integrate our Google Apps account with Jira.

Afterwards I followed

but I still cannot login to our account using our Google Apps logins as outlined here:

The Google Apps login box simply does not appear on our login page.

Have I done something wrong or what is the issue here?

1 answer

Hi Martin

Just double checking google settings, is the OpenID feature properly enabled in Google settings? About the Ondemand instance, perhaps you should raise a new support ticket in order to further investigate it.


Paulo Renato

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Louis De Jaeger
Posted Thursday in Off-topic

Friday fun: your best joke

Hi all Lets make this Friday fun really fun and post one (or more) of your best jokes! The joke can be about an Atlassian product, or just a really fun joke you want to share! I’m not the best j...

174 views 12 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot