Can't include HTML in Introduction Gadget

From a few days I can't include HTML code in Introduction Gadget. Anything I put here It's displayed as plain-text.

3 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.

This feature was removed in the July 2nd update. Also an issue was created to bring back support for HTML.

Please bring back HTML - my Introduction gadget looked so nice before!!

This widget could not be displayed.

Should be an issue with missing tags or something?

This widget could not be displayed.

It happened to me as well.

My solution was to enter wiki markup instead of HTML code.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted 7 hours ago in Teamwork

What teamwork quotes inspire you?

Hey everyone! My name is Natalie and I'm an editor of the Atlassian Blog and I've got a question for you: What's your favorite quote about teamwork?  We've compiled a list here, along with...

17 views 0 4
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you