Bonfire not displayed on IE browser

I've installed Bonfire plugin on my IE browser which is version 7 and version 8. On both instances, the Bonfire panel is blank which means i couldn't see anything or even to login. I see the Atlassian Bonfire icon located on my toolbar. I can click on it to display the panel but nothing is on the panel. Please help


1 answer

It turns out an advanced setting needs to be enabled for this to work on IE and their is a knowledge base article available.

  1. Enable the 'Third Party Browser Extensions' in the Internet Options >> Advanced menu.
  2. Restart Internet Explorer.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Louis De Jaeger
Posted Thursday in Off-topic

Friday fun: your best joke

Hi all Lets make this Friday fun really fun and post one (or more) of your best jokes! The joke can be about an Atlassian product, or just a really fun joke you want to share! I’m not the best j...

189 views 12 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot