Bamboo Clover Integration not working

I am Ganesh from Singtel Singapore. We recently purchased Bamboo version 5.4.2 for 1 year. But I have used evaluation (trial) version of Clover. But it is not working. Here are my details. In the JOB miscellaneous, choose "Use Clover to collect Code Coverage for this build" and "Automatically integrate Clover into this build."

But it is not woking always gives error. can you pls advise me how to do?

1 answer

0 vote

Hi Ganesh,

I suggest to have a look at this manual:

especially chapters "Automatic Clover integration" and "Troubleshooting".

There are few limitations of automatic Clover integration, which are tricky. You can find few hints here:

and in this KB article:


Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Louis De Jaeger
Posted Thursday in Off-topic

Friday fun: your best joke

Hi all Lets make this Friday fun really fun and post one (or more) of your best jokes! The joke can be about an Atlassian product, or just a really fun joke you want to share! I’m not the best j...

189 views 12 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot