Backup feature does not work

Hi Atlassian. First of all your restore feature is a complete crap. I cannot believe that I'm required to download Cyberduck to upload a backup. Least user friendly feature I have seen. Secondly it does not seem to work at all. The backup got about 50% of my projects, why should I trust that there is not something missing?. None of the projects contain the avatar they had. Am I missing something? I went through the whole tutorial of how to backup it does not seem to work.

2 answers

1 accepted

Accepted Answer
1 vote

We're not Atlassian, we're end-users like yourself (although there are Atlassians here)

This probably needs some checking of logs and the format of the restoration files - I'd raise this with Atlassian support over at https://support.atlassian.com - they'll have log access and should be able to tell you what's wrong (and possibly fix it)

Hi Nic thank you for your answer, i have submitted a ticket to the support.

I did not mean to be rude here, but I sincerely think this feature is way to complicated

for any users just trying to backup their JIRA instance. Also if errors occur, which obviously happened in my case or backup cannot be fully completed, raise an error or some kind of notification.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Featured Groups

Tuesday tips & tricks: What is the Atlassian Community?

It's officially Tuesday, which means it's officially time for another tip to help you better navigate this space we call the Atlassian Community. 😄 I got a great question from community member, Sa...

54 views 2 4
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you