Attachment Problems

I'm trying to fix a problem we currently have under our Create Issue form. Some people have reported problems of not being able to attach documents to the issue. They will go through and pick the document but it gives no notification saying it has been attached. I have tried on Google Chrome and there is no problem, but when using Internet Explorer, the attachments won't stay. Not sure if it's a JIRA or browser issue

2 answers

1 accepted

0 votes
Accepted answer
Joe Wai Tye Atlassian Team Sep 25, 2013

Hi Ellen,

You might also want to check if your version of IE is compatible with the version of JIRA that you are using. Sometimes browser incompatibilty can cause a variety of problems

JIRA does not support IE in compatibility mode. This affects numerous aspects including attachments.

There is also a known issue with Issue Collector attachments on IE.

https://confluence.atlassian.com/display/JIRAKB/Compatibility+Mode+related+problems+on+Internet+Explorer

https://confluence.atlassian.com/display/JIRAKB/Can't+attach+file+via+Issue+Collector+in+IE

Make sure Compatibility mode is not enabled, and the settings for local path use (second link) are applied.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published yesterday in Agile

How Scrum works? It starts with training and education

To answer “How scrum works,” most of the teams I've worked with first addressed the question: “where to start?”  That question applies to both implementation and improvements on the Scrum framew...

167 views 3 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you