It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Atlassian forum doesn't work for me

Hi,

there are few things that doesn't work for me since couple of days.
e.g:
The "Browse" function in the header. If I click it the drop down menu doesn't open. Same with the drop down menu of "Help" and "My Profile".

I don't get any e-mails for questions that I follow.

I can't comment on answers.

And there are much more.

Tried it with Firefox, Chrome and IE. Only in IE everything works...

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

I'm afraid we have to ask "what did you change". Answers is working fine for me on Chrome and Firefox.

The missing email implies a profile problem, but the other symptoms imply a problem in your browsers. Could you post the exact versions you're using? Have you tried them in safe mode (all plugins/extensions disabled)?

Ok, Safe Mode in FIrefox did the trick.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Teamwork

Listening out loud: how Fabian Lopez works on distributed teams

The start of the COVID-19 pandemic served as a forcing function to re-evaluate the way teams worked together. In fact, many companies are re-learning how to collaborate with their teams. As some move...

58 views 2 1
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you