Atlassian Answers search by "Recent" not picking up Recent entries


For about a month the answers page has stopped updating "most recent entries" on my keyword search I use as a default. For example, I work at Zephyr, so have the following URL string as a saved tab when I open my browser:

The most recent entry that populates is from April 1.

However the email triggers I have set continue to work fine, and my team can continue to pick up more recent entries like the following.

The above doesn't appear in my search results, though I would expect it.


1 answer

1 accepted

Thanks Chris, I'll file this is a bug in JIRA and have our team take a look at it.



Thanks. Can you please share the bug number when it is available?

Kind Regards,


Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Maarten Cautreels
Posted Thursday in Off-topic

Friday Fun: What's your favourite beer/drink

As a Belgian, beer-lover and home brewer, beer is one of my great passions. I love the fact that with just a few ingredients (usually just water, hop and malt) you can create so many different tastes...

285 views 38 9
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot