Application navigator does not like a valid url

I have an url: that the application navigator says is invalid (You must supply a valid absolute URL, for example '')

I can't really see any problem with the url, so I assume it's a bug in Confluence.

For now I can make a workaround using a shortcut url so it not a major problem for me.

1 answer

1 accepted

1 vote

Hi Tom,

This is happening because Confluence is not recognizing the "ø" as valid, even though it is encoded as "%c3%b8" after you paste the URL.

Thanks for reporting this! I've created a bug report on your behalf here - If you'd like, please vote and watch the issue to see it's progress.

I think in the meantime you will need to continue to use the shortcut url as a workaround.



Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Maarten Cautreels
Posted Thursday in Off-topic

Friday Fun: What's your favourite beer/drink

As a Belgian, beer-lover and home brewer, beer is one of my great passions. I love the fact that with just a few ingredients (usually just water, hop and malt) you can create so many different tastes...

285 views 38 9
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot